Rezervare Camera

office@pensiuneasplendid.ro

0231612920, 0747.771.381

Pensiune

Pensiunea Splendid*** este un important spatiu de cazare din municipiul Dorohoi si este localizata in zona centrala a orasului, pe Strada Al. I. Cuza nr.27, vis-a-vis de Catedrala Ortodoxa a Municipiului.

Cladirea pensiunii este declarat monument istoric inca din anul 2004, cand a fost clasata ca si casa in stil ecletic costruita inca din anul 1890. Codul corespunzator in Lista Monumentelor Istorice este: BT-II-m-B-01969

Pensiunea ofera un spatiu de cazare modern in regim de 3 stele in toate cele 36 camere duble si 2 apartamente de care dispune. Turistii cazati in cadrul pensiunii vor beneficia de toate facilitatile aferente acestei clasificari si de acces usor la toate serviciile aferente pensiunii si restaurantului de la parter care isi intampina clientii intr-o locatie modernizata si cu un meniu variat cu specific romanesc si international.
Lista serviciilor oferite si a facilitatilor este disponibila pe pagina Servicii.


Scurt istoric:
           SC SPLENDID S.R.L a fost infiintata in anul 2002 cand a inaugurat deschiderea restaurantului cu o capacitate de 180 de locuri si a pensiuni dotata cu 38 camere, vis a vis de Catedrala Municipiului de pe Strada Al.I. Cuza nr.27. In scurt timp, aceasta locatie devine cea mai vizitata si preferata pentru petrecerea timpului liber sau pentru a lua masa intr-un ambient placut si cu un meniu destul de diversificat.

Din dorinta de a imbunatati in mod constant serviciile oferite, societatea a optat pentru extinderea, mansardarea, modernizarea pensiunii si a restaurantului accesand in anul 2010 finantarea prin fondurile structurale din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa 5. Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniu de interventie 5.2.

Prin intermediul acestei finantari, societatea a extins pensiunea cu 157,6mp si modernizat-o prin crearea a 5 noi camere dotate la standard de 4*, a amenajat 2 apartamente si a dezvoltat o camera dotata special pentru persoanele cu disabilitati. De asemenea, a amenajat un loc de joaca special pentru copii, a crescut capacitatea restaurantului 260 de locuri si a creat posibilitatea amenajarii unei sali de conferinte. In urma finalizarii celei de a doua etape de modernizare, unitatea va poate oferii 490 locuri, din care: Sala I - Restaurant "Pensiunea Splendid" - 270 de locuri; Sala II - Restaurant "Popas" - 220 locuri.

DSC03732

Camera single

detail-button
DSC03777

Camera dubla

detail-button
Splendid-58

Apartament

detail-button
Splendid-3

Pensiune

detail-button

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Pensiunea Splendid inaugureaza in aceasta primavara noua amenajare a locatiei pensiunii SPLENDID in urma implementarii proiectului finantat prin fonduri structurale si va pune la dispozitia dumneavoastra un meniu diversificat cu specific moldovenesc si international si preturi competitive la cazare...

Vezi oferta icon

Rezerva Camera

res

Rezervarea dvs. a fost trimisa cu succes